fbpx

Vanessa Segura professora

Vanessa Segura professora

Vanessa Segura es forma com a actriu a l’École Jacques Lecoq de Paris i a Estudis de Teatre. També a seminaris i cursos intensius de la mà de directors com Alfredo Sanzol, Andrés Lima, Alejandro Catalán, Juan Carlos Corazza i Javier Daulte entre d’altres.

Ha treballat a “El Quadern Daurat” al Teatre Lliure, “L’Omissió de la Familia Coleman” amb Claudio Tolcachir, Teatre Romea. “Fairfly” de Joan Yago a La Villarrroel 2018, “L’Última nit del món” de Llàtzer Garcia a la Sala Flyhard 2016, “Mars Joan” de Roc Esquius al Teatre Tantarantana 2016, “Al vostre Gust” amb la cia Pàrking Shakespeare 2015, “CaRRoussel” de La Reial Teatre al Festival Grec 2015, “Petits Monstres” de Marilia Samper a La Villarroel 2015, “Desig Jam” dirigit per Neil LaBute a La Seca 2013, “L’Any que ve serà millor” dirigit per Mercè Vila Godoy a La Villarroel 2012 i “Petra, la mujer araña y el putón” de la Abeja Maya amb la cia. Sol Picó al Teatre Lliure, Festival Grec 2011.

A la televisió ha participat a les sèries “Nit i Dia”“La Riera”, “La que se avecina” i a la TV movie “Habitaciones cerradas”.

Forma part de l’equip pedagògic de Teatracció Escola Internacional de Teatre. Imparteix regularment classes d’interpretació i preparació corporal per actors a l’estudi Laura Jou i a Aules. Durant més de 10 anys ha estat professora d’Estudis Berty Tovías – Escola Internacional de Teatre.