fbpx

Teatracci贸 fa 20 anys

Teatracci贸 is 20 years old

TEATRACCI脫 fa 20 anys

Avui dia 27 de mar莽 de 2020 es el Dia Mundial del TEATRE i avui mateix TEATRACCI脫 fa XX anys d鈥檈xist猫ncia!

Durant aquestes dues d猫cades, hem realitzat mes de 3.180 actuacions amb la participaci贸 de mes de 363.000 espectadors joves i educadors.

Hem portat el Teatre d鈥橧ntervenci贸 Social por tota Catalunya, Andorra i el Pa铆s Valenci脿, amb les obres聽 de prevenci贸 i sensibilitzaci贸 QUE S脥, VIDA!, NO EM RATLLIS!!!, JA N鈥橦I HA PROU..!, DONA IGUL! i ENXARXATS.

En el proc茅s de聽creaci贸 art铆stica, la companyia Teatracci贸 s鈥檌nspira en la dimensi贸 teatral que abasta la聽pedagogia聽del mestre聽Jacques Lecoq, fundador de l鈥橢cole Internacionale de Th茅芒tre Jacques Lecoq de Par铆s (Fran莽a).

Aquest any nosaltres celebrem el XX aniversari amb l鈥檃pertura de TEATRACCI脫 Escola Internacional de Teatre basada en la pedagogia del mestre Jacques Lecoq.

La nostra escola es la continuaci贸 del programa d鈥檈studis desenvolupat per l鈥橢scola Internacional de Teatre Estudis Berty Tov铆as, a Barcelona.

El programa dels Estudis Professionals t茅 una duraci贸 de dos anys i es divideix en dos cursos diferenciats. En el primer nivell es consolida la base del joc i la interpretaci贸 de qualitat. En el segon nivell s鈥檃borden els diferents territoris dram脿tics.

El programa est脿 destinat a fomentar i desenvolupar la capacitat de la observaci贸 i la documentaci贸 com a eines per nodrir el proc茅s de la creaci贸. Es treballa la t猫cnica i la imaginaci贸.

Cada setmana es fan els tallers en grup que es presenten davant de l鈥檈quip dels professors i es realitza l鈥檃n脿lisis de l鈥檃prenentatge. Diverses vegades al any aquests tallers es presenten en p煤blic.

Durant els dos anys els alumnes realitzen un viajte per un ventall dels territoris dram谩tics.

SALUT, EDUCACI脫 I CULTURA M脡S NECESSARI QUE MAI!