fbpx

Teatracció fa 20 anys

Teatracció is 20 years old

TEATRACCIÓ fa 20 anys

  

Avui dia 27 de març de 2020 es el Dia Mundial del TEATRE i avui mateix TEATRACCIÓ fa XX anys d’existència!

Durant aquestes dues dècades, hem realitzat mes de 3.180 actuacions amb la participació de mes de 363.000 espectadors joves i educadors.

Hem portat el Teatre d’Intervenció Social por tota Catalunya, Andorra i el País Valencià, amb les obres  de prevenció i sensibilització QUE SÍ, VIDA!, NO EM RATLLIS!!!, JA N’HI HA PROU..!, DONA IGUL! i ENXARXATS.

En el procés de creació artística, la companyia Teatracció s’inspira en la dimensió teatral que abasta la pedagogia del mestre Jacques Lecoq, fundador de l’Ecole Internacionale de Théâtre Jacques Lecoq de París (França).

Aquest any nosaltres celebrem el XX aniversari amb l’apertura de TEATRACCIÓ Escola Internacional de Teatre basada en la pedagogia del mestre Jacques Lecoq.

La nostra escola es la continuació del programa d’estudis desenvolupat per l’Escola Internacional de Teatre Estudis Berty Tovías, a Barcelona.

El programa dels Estudis Professionals té una duració de dos anys i es divideix en dos cursos diferenciats. En el primer nivell es consolida la base del joc i la interpretació de qualitat. En el segon nivell s’aborden els diferents territoris dramàtics.

El programa està destinat a fomentar i desenvolupar la capacitat de la observació i la documentació com a eines per nodrir el procés de la creació. Es treballa la tècnica i la imaginació.

Cada setmana es fan els tallers en grup que es presenten davant de l’equip dels professors i es realitza l’anàlisis de l’aprenentatge. Diverses vegades al any aquests tallers es presenten en públic.

Durant els dos anys els alumnes realitzen un viajte per un ventall dels territoris dramátics.

SALUT, EDUCACIÓ I CULTURA MÉS NECESSARI QUE MAI!