fbpx

Stop Covid Teatre Forum

Stop Covid

Stop Covid!!!

Teatre Forum de Promosalut

stop covid teatro forum

Teatracció Teatre presenta la seva nova obra Stop Covid!!! teatre fòrum. L’actuació experimental de l’obra es realitzarà el 15 de juliol a les 19.00 al pati del Institut Nou Barris.

L’activitat està organitzada per Promosalut del barri de la Prosperitat en Nou Barris, Barcelona i està dirigida als joves acompanyats per educadores i educadors de carrer i el veïnat.

L’obra Stop Covid!!! ha estat creada per Teatracció l’any 2021 com a resposta al desafiament que ens planteja la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia.

Stop Covid!!! és una activitat de teatre que té la finalitat de sensibilitzar i conscienciar al públic jove del coronavirus i la covid-19, fent èmfasi en les mesures preventives i l’impacte que la situació provocada per la pandèmia ha tingut en la seva salut mental i benestar emocional. L’obra de teatre STOP COVID!!! bascula entre la comèdia i el drama que ha provocat la pandèmia; el seu aspecte és lúdic i rigorós quant als continguts sanitaris que es tracten.

L’elaboració dels continguts sanitaris s’ha realitzat amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.