fbpx

Reimaginem amb Barcelona Activa

Reimaginem amb Barcelona Activa

El 7 de maig vam assistir a la jornada de clausura del Programa de formació Reimaginem de Barcelona Activa, on les entitats participants hem presentat els nostres prototips: INSTA, Col·lectiu Punt 6, Fundació Prevent, La Perifèrica, Teatracció, Fundació Rubricatus, La Taula, COLPIS, IE Mirades i DESOS.

Reimaginem és un programa que ajuda a transformar i fomentar la resiliència en empreses i entitats amb pràctiques i valors de l’Economia Social i Solidària.

El programa ofereix solucions concretes per a donar resposta a necessitats o reptes i ajudar a créixer  entenent els diversos contextos que envolten i condicionen a les organitzacions. Un programa de gran qualitat que ens ha proporcionat una eina per a millorar en la gestió interna i la comercialització del nostre servei.

Teatracció és una entitat que desenvolupa una activitat variada. Es compon per la Companyia de teatre de prevenció per a joves, l’Escola Internacional de Teatre, que imparteix la formació professional en teatre físic, pedagogia de Jacques Lecoq, i Tallers de teatre per a nens, joves, adults i teatre en anglès, oberts a totes les persones que tenen interès en el teatre.

Agraïm a Barcelona Activa per la formació que ens ha proporcionat eines útils que sens dubte ens ajudaran a impulsar la nostra activitat.

Compañía de teatro
Compañía de teatro
Teatracció