fbpx

Oferta Formació Professional

Oferta Formación Profesional

Oferta! Formació professional

Oferta formación profesional

Descompte 10% fins a 15 de juliol

Si t’inscrius per a realitzar el 1r nivell de la formació professional abans del 15 de juliol s’aplicarà un descompte del 10%.

Aprofita l’oportunitat per a matricular-te a la formació professional en teatre físic, pedagogia de Jacques Lecoq i la creació teatral.

Per a matricular-te has d’emplenar i enviar la fitxa d’inscripció juntament amb:
*Curriculum vitae
*Carta de motivació
*Fotografia tipus carnet

Lliurar tota la documentació a l’escola o enviar per correu electrònic info@teatraccio.es Hi ha la possibilitat de sol·licitar una entrevista personal per a completar la informació.

Formació professional de Teatracció

  • Un entrenament complet que inclou les tècniques d’interpretació i improvisació, l’anàlisi del moviment, acrobàcia escènica, preparació vocal i corporal.
  • Una pràctica setmanal de la creació teatral i treball en equip que permet adquirir sòlides eines per a la creació de les pròpies obres teatrals.
  • Un equip de professors especialistes en la pedagogia de Jacques Lecoq amb una llarga trajectòria professional.
  • Una companyia de teatre pròpia especialitzada en el teatre d’intervenció social que dóna la possibilitat d’incorporar-se a l’equip als alumnes que hagin realitzat amb èxit la formació.
  • Un espai escènic obert per a residències artístiques i presentacions teatrals dels alumnes.
  • Un programa de 2 anys que es divideix en dos cursos diferenciats. En el primer curs es consolida la base del joc i la interpretació de qualitat. En el segon curs s’aborden els diferents territoris dramàtics.

Primer curs: La vida quotidiana – Màscara neutra – Dinàmica de la Naturalesa – Elements, materials – Animals, tipologies – Formes i objectes – Màscares Larvàries – Màscares expressives – Personatge i drama – Música, pintura, poesia – Recerca i creació – Document i escenificació.

Segon curs: La narració – Els llenguatges dels gestos – El melodrama i el mimodrama – La commedia dell’Art – La comèdia, joc de màscares – La paròdia, el burlesc i els bufons – La tragèdia, el cor – El clown de circ i de teatre – La comèdia dramàtica – L’actor, l’autor i el director – El projecte personal.

Diverses vegades a l’any es realitzen presentacions en públic de les peces creades pels alumnes.

Horari

Classes de dilluns a divendres:

– 1r Curs, 4 hores diàries, de 16.30 a 20.30
– 2n Curs, 5 hores diàries, de 9.30 a 14.30

El curs comença el 6 d’octubre 2021 i acaba el 21 de juny 2022.

Matrícula fins al 20 de setembre.