fbpx

Obres de teatre en format digital

Theatre plays in digital format

Obres de teatre en format digital

Des de Teatracció estem fent tot el possible per a adaptar-se a la nova normalitat i continuar oferint obres de teatre de prevenció social. Considerem que en els moments de “la suspensió” del ritme de la vida habitual és especialment important mantenir activitats educatives i culturals, i per descomptat, treballar la prevenció. Per tant hem preparat les obres de teatre en la cartellera actual en format digital.

L’activitat consisteix a visionar l’obra de teatre corresponent telematicamente i participar en el debat posterior desenvolupat per un dels actors. Proposem una metodologia senzilla i accessible que permet realitzar l’activitat amb la major eficàcia tenint en compte les circumstàncies actuals.

En la modalitat digital estan disponibles les següents obres:

Prevenció de la violència en l’àmbit dels joves (família, amistats, escola).
Parlem de les causes que provoquen les actituds violentes i les circumstàncies que les emboliquen. Fem un viatge a través de la violència a la vida familiar, els maltractaments per negligència i la violència entre els iguals.

Prevenció del VIH/sida i les ITS.
En l’obra parlem de la prevenció de les infeccions de transmissió sexual i l’embaràs no desitjat, la negociació afectiva-sexual, l’ús correcte dels mètodes anticonceptius.

Sensibilització i prevenció dels riscos en l’ús de les xarxes socials i les pantalles.
En aquesta obra fem un viatge per diferents mons: els videojocs (el Forenight), el Whats app i Instagram.

Prevenció dels riscos associats al consum de drogues.
Està obra parla del consum de substàncies addictives, els seus efectes i els riscos associats.
Cada activitat es completa amb un debat posterior a la representació on els joves són convidats a reflexionar i participar activament en la resolució de les situacions conflictives.