fbpx

Ja n’hi ha prou..! Actuacions

Ya está bien..! Actuaciones

Ja n'hi ha prou..!

Actuacions a Roses i Castelldefels

El mes de novembre hem realitzat presentacions de l’activitat teatral “Ja n’hi ha prou..!”, prevenció de la violència per a joves. Més de 300 espectadors joves van assistir a les actuacions de l’obra de teatre i van participar en el debat posterior en Teatre Municipal de Roses i en Teatre Plaza de Castelldefels

Ja n’hi ha prou..! és una activitat de teatre interactiu que complementa i estimula els programes d’intervenció i les accions existents que treballen la informació, la prevenció i la sensibilització de la violència amb joves.

Amb “Ja n’hi ha prou..!” es treballa la prevenció de la violència en l’àmbit dels joves i adolescents (família, amics, escola). Amb aquest recurs educatiu s’incideix directa i indirectament en alguns aspectes que tenen una urgència rellevant en l’actualitat:

– La violència en la vida familiar.
– Bullying o la violència entre iguals.
– La violència contra les dones i les actituds masclistes.
– Els maltractaments per negligència en la tercera edat.
– La influència dels mitjans de comunicació en la percepció de la violència.

L’obra es va crear amb la col·laboració de tècnics especialistes en mediació vinculats al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de Gladys Guerra pedagoga. Els continguts artístics i tècnics s’actualitzen periòdicament.

Ya está bien
Ya está bien Teatracció