fbpx

Formació professional pedagogia Lecoq 2020-2021

Formación profesional pedagogía Lecoq 2020-2021
Formación profesional pedagogía Lecoq 2020-2021

Vols ser actor/actriu? ¿T'agrada el TEATRE?

Inscriu-te en la formació professional, pedagogia de Lecoq. A la nostra escola internacional, especialitzada al Teatre físic i de creació, basada en la pedagogia de Jacques Lecoq, obtindràs una sòlida formació en la qualitat del joc i les eines per a la creació.

TEATRACCIÓ Escola Internacional de Teatre de Barcelona és la continuació del programa desenvolupat durant més de 20 anys a l’Escola Internacional de Teatre Estudis Berty Tovías. La formació professional es realitza durant dos anys escolars i està dividida en dos nivells.

Durant els estudis del Primer Nivell treballem les següents matèries  l’espai i el temps, la presència escènica, la interacció del cos amb l’espai, l’anàlisi dels moviments, els 20 moviments de Lecoq, la màscara neutra, màscares expressives, larvàries i utilitàries, els animals, els 4 elements, els materials, els personatges, la dimensió poètica, el teatre d’objectes. Al final del curs es realitza una prova d’una creació personal dels 20 moviments de Lecoq. El curs es finalitza amb la presentació en públic de les creacions grupals.

En el Segon Nivell ens dediquem a la interpretació i la creació. Un viatge pels territoris dramàtics on l’alumne s’enfronta a múltiples reptes i possibilitats. Fem un recorregut pel llenguatge dels gestos (mimodrama i pantomima), el melodrama i els grans sentiments, la commedia dell’art, la comèdia humana, els bufons, la tragèdia, el clown i les varietats còmiques.
Durant el segon nivell es realitzen 3 presentacions en públic: Nit de Melodrama, Nit de Bufons i Nit de Clown i comèdia.

Assignatures:

Preparació corporal i vocal
Anàlisi de moviment
Tècniques aplicades
Interpretació
Tècniques d’improvisació
Acrobàcia escènica
Tallers de creació
Cada setmana es fan tallers en grup que es presenten davant de l’equip de professors i es realitza l’anàlisi de l’aprenentatge