fbpx

Formació professional. Beques 2022 – 2023

Formació Professional. Beques 2022 - 2023

Teatracció Escola Internacional de Teatre ofereix les Beques d’estudis per al curs 2022-2023. La beca consisteix en 20% de reducció del preu total del curs i s’aplica en cas de matricular-se abans de l’1 de setembre 2022. 

La Formació Professional de Teatracció és un sòlid entrenament en teatre físic, pedagogia de Jacques Lecoq i la creació teatral. El programa inclou les classes de:

– interpretació,
– improvisació,
– anàlisi del moviment,
– expressió corporal,
– tècnica vocal,
– acrobàcia escènica. 

Formación Profesional. Becas 2022 - 2023
Stage de verano
Formació professional
Formación profesional Becas 2022-2023

El programa

El programa consta de dos nivells (dos anys acadèmics) i es divideix en dos cursos diferenciats. En el primer curs es consolida la base del joc i la interpretació de qualitat. En el segon any s’aborden els diferents territoris dramàtics.

1r Nivell està dedicat a l’estudi de:
– Màscares: neutra, larvàries, expressives, utilitàries
– Lleis del moviment i la interacció amb l’espai
– Creació dels personatges 
– Teatre d’objectes i el fons poètic comú

2n Nivell inclou el treball sobre:
– Melodrama i mimodrama
– La tragèdia i la comèdia
– La Commedia dell Art i mitja màscara
– Els bufons i el clown

Cada setmana els alumnes realitzen tallers de creació teatral que es presenten davant de l’equip de professors i es realitza l’anàlisi de l’aprenentatge. L’objectiu d’aquest treball és desenvolupar les eines de la creació teatral i potenciar les habilitats de treball en equip.

El 1r Nivell s’acaba amb una presentació en públic de les peces creades pels alumnes en una Nit de Documents. Una part aquestes creacions és fruit de l’estudi dedicat a l’observació i la documentació com a eines per a nodrir el procés de la creació. Durant el 2n Nivell es realitzen tres mostres en públic: Nit de Melodrama, Nit de Bufons i Tragèdia, i Nit de Clown.

Els professors

L’escola està dirigida per Angel Bonora deixeble de Jacques Lecoq, antic professor del Institut de Teatre de Barcelona i col·laborador de Berty Tovías en l’antiga Escola Internacional de Teatre – Estudis Berty Tovías durant 28 anys. Teatracció és una continuació del programa pedagògic del Estudis Berty Tovías.

L’equip docent de l’escola es compon de professors experts formats en la pedagogia de Jacques Lecoq i altres disciplines artístiques. Durant el procés d’aprenentatge els alumnes compten amb l’assessorament i seguiment del seu desenvolupament artístic per part del professorat.

Inscripció

Per a inscriure’t has d’enviar-nos la següent documentació a info@teatraccio.es:
– un Curriculum vitae,
– una Carta de motivació,
– una Fotografia tipus carnet.

La Formació Professional de Teatracció proporciona sòlides eines per a treballar tant com actor/actriu, com a director/a i creador/a de les obres teatrals.