fbpx

Enxarx@ts. Actuacions 2023

Enredad@s

Enxarx@ts

Actuacions 2023

Actuació a Barcelona

El 31 de gener 2023 vam realitzar l’actuació de l’obra Enxarx@ts, prevenció dels riscos en les xarxes socials, a la sala d’actes del Casal de Joves Palau Alós, en el barri del Born de Barcelona. L’actuació va ser representada per als joves del Casal de Joves del Raval, un públic molt atent que va gaudir d’aquesta experiència teatral interpretada pels actors Jorge Tienza i Anna Tereshchenko i dirigida per Angel Bonora. Després de l’obra els joves van participar de forma molt activa en el debat entorn al tema dels riscos en les xarxes socials obert pels actors.

Article en la Crònica Global

A l’actuació va assistir Sara Cid, periodista del diari digital Grónica Global. Sara va gaudir de l’actuació i va valorar positivament el treball de Teatracció reflectint en el seu article la importància del teatre com a eina educativa eficaç per a connectar amb els joves. En l’article, el director de la companyia Teatracció, Angel Bonora, explica el projecte i el seu desenvolupament.

Actuacions a Salou

El 24 de febrer Teatracció realitza 2 actuacions de Enxarxats per als joves del 1ro d’ESO del Institut Marta Mata en el Teatre Auditori de Salou. L’obra va ser interpretada pels actors Anna Tereshchenko i Calros Lopez. 240 joves van gaudir de les actuacions i van participar en el debat posterior. L’objectiu principal del debat és crear un espai on els joves puguin participar i expressar la seva opinió estimulant així la reflexió i el pensament crític.

Els riscos en les xarxes socials i l’ús de les pantalles s’ha convertit en un tema de gran preocupació per a les comunitats educatives. Amb aquesta proposta teatral treballem la prevenció i la sensibilització i en essència transmetem als joves que l’era digital té els seus avantatges i els seus riscos, i hem de ser conscients i fer l’ús responsable de les xarxes socials i les pantalles.

Enredad@s
Enxarxats
Enxarxats
Enredad@s