fbpx

Dia mundial del SIDA

Dia mundial del SIDA

 

Dia Mundial del Sida

Avui, l’1 de desembre, celebrem el Dia Mundial de Sida Acte institucional i activitats pertot arreu organitzades pel Comit猫 Primer de Desembre amb les associacions que lluiten per la Salut Sexual Reproductiva, la lluita contra l’Estigma, L’Atenci贸 i sustentaci贸 a la Persones afectades i, la PREVENCI脫!!!

Nosaltres celebrem que el Teatre de Prevenci贸 amb l’obra QUE S脥, VIDA! continu茂 sent una eina educativa dirigida als joves, eficient i molt experimentada, que complementa i estimula les accions i els programes que treballen la Salut Sexual i Reproductiva fent 猫mfasi en la prevenci贸 i la sensibilitzaci贸 de la聽ITS聽i el VIH/sida.

QUE S脥, VIDA! 茅s una activitat de teatre que compta amb una llarga i s貌lida experi猫ncia. El seu aspecte l煤dic i participatiu la fa molt atractiva i permet connectar r脿pidament amb el p煤blic jove i adolescent.

L鈥檕bra es va crear amb la col路laboraci贸 de l鈥檃ssociaci贸 SIDA STUDI i el Centre Jove d鈥橝nticoncepci贸 i Sexualitat CJAS de Barcelona que pertany a l鈥橝ssociaci贸 de Planificaci贸 Familiar de Catalunya i Balears.

En l鈥檕bra QUE S脥, VIDA! es treballa la prevenci贸 de les Infeccions de Transmissi贸 Sexual i el VIH/sida, incidint particularment en la negociaci贸 afectiva 鈥 sexual.

Aquests recursos educatius tenen la finalitat de complementar i estimular els programes d鈥檌ntervenci贸 i les accions existents per a la sensibilitzaci贸, la informaci贸 i la prevenci贸 d鈥檃ctituds i conductes de risc.

Aquesta manera d鈥檌ntervenci贸 teatral ha tingut una gran difusi贸, ja que amb m茅s de 19 anys d鈥檈xperi猫ncia Teatracci贸聽ha realitzat m茅s de 3.100 actuacions amb m茅s de 350.000 espectadors joves arreu de Catalunya, el pa铆s Valenci脿 i Andorra.