fbpx

Curs intensiu per a Barcelona Supercomputing Center

Curs intensiu per a BSC

Aquest mes hem realitzat un curs intensiu de teatre per a BSC (Barcelona Supercomputing Center). Durant els últims tres anys hem col·laborat amb aquest centre científic on treballen especialistes de diferents països del món. Sent una escola internacional, Teatracció crea un espai d’intercanvi cultural a través d’una experiència teatral compartida.

Descripció del curs

El curs intensiu per a empreses està enfocat a potenciar el treball en equip, la presentació en públic i la comunicació.

Des de Teatracció creiem que el teatre és un mitjà potent, transformador i eficaç tant per al desenvolupament personal com per al professional. Una formació teatral és un bon complement per a totes les persones, qualsevol que sigui la seva professió, condició sociocultural, interès i capacitat.

En el món laboral les eines teatrals obren noves perspectives del desenvolupament i serveixen de gran suport a l’hora de presentacions en públic. A través del teatre es treballa la comunicació, la capacitat de transmetre el missatge cap al públic de la manera més eficaç i projectar una imatge professional atractiva.

Continguts

Durant el curs treballem la interpretació, la improvisació, la tècnica vocal i el moviment:

Expressió corporal i moviment. Fem un treball corporal per a destensar el cos, llevar els bloquejos corporals, prendre consciència del cos i trobar suports per a les presentacions en públic, així com el treball amb l’espai.

– Treballem els conceptes bàsics de la interpretació: l’escolta, acció-reacció, la projecció, la presència escènica, la progressió, el ritme, l’articulació, l’espai escènic.

– Realitzem exercicis pràctics de la tècnica vocal i dicció, proporcionem les eines per a abordar el discurs i treballar la presentació en públic.

– Fem la improvisació individual i grupal, així com el treball amb les emocions.

Intercanvi cultural

Enguany els cursos impartits a BSC s’han realitzat en anglès i en castellà. Teatracció Escola Internacional de Teatre ofereix cursos en català, castellà, anglès, francès i altres idiomes.

Des de BSC han participat especialistes de diferents països, com Turquia, Itàlia, Sèrbia, Espanya, Rússia, l’Argentina, Mèxic, el Brasil.
Ha estat un plaer tornar a organitzar el curs per als científics i treballadors de BSC. Els participants han gaudit del curs i han adquirit noves eines teatrals.

Curso intensivo para BSC
Curso intensivo
Curso intensivo para BSC