fbpx

Curs intensiu Màscara Neutra

Curso intensivo Máscara Neutra

Curs intensiu Màscara Neutra

El curs intensiu és una aproximació al joc amb la Màscara Neutra. La màscara neutra desenvolupa la presència de l’actor a l’espai que l’embolica. Permet desbloquejar les tensions corporals i desenvolupar la plasticitat corporal. La màscara posa a l’actor en estat de descobriment, d’obertura, de disponibilitat a rebre. Permet veure, escoltar, sentir, tocar coses elementals, en la frescor d’una primera vegada.

Treballarem els conceptes bàsics del moviment corporal (economia, articulació, accentuació, respiració, ritme, projecció) i del joc elemental (la presència escènica, la urgència, l’escolta,  acció – reacció, l’espai i la imatge dramàtica.

El curs imparteix Angel Bonora deixeble de Jacques Lecoq i especialista en teatre físic i de creació, director de TEATRACCIÓ Escola Internacional de Teatre. S’ha format a La Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq, on posteriorment realitza el LEM (Laboratori d’Estudi del Moviment) (Paris, 1990 – 1994) En 1994 obté la llicenciatura en l’Institut d’Estudis Teatrals – Universitat Sorbonne Nouvelle Paris III.

La seva experiència docent comença en la Maison de la Culture de Vincennes (França) on és professor d’interpretació durant el període 1991-1993. Durant el període 1995 – 2002 ha impartit cursos en el Institut del Teatre de Barcelona.

Des de l’any 1995 ha estat professor permanent a l’Escola Internacional de Teatre Estudis Berty Tovías de Barcelona.

Data: 6/03 – 7/03
Horari: dissabte 16.00 – 20.00; diumenge 10.00 – 14.00
Preu: 80€

Curso intensivo Máscara Neutra
Curso intensivo Máscara Neutra