fbpx

Classes de teatre per a joves

Classes de teatre per a joves

Classes de teatre per a joves

Classes de teatre per a joves

Matrícula oberta!

El taller de teatre per a joves inclou classes de:

– interpretació
– improvisació
– expressió corporal
– tècnica vocal

En les classes d’expressió corporal es treballa la consciència corporal, la liberació i l’expressió a través del moviment.
Abordem també l’expressió oral, realitzant exercicis de preparació vocal i dicció.

Durant el primer trimestre es realitza la introducció al joc teatral a través d’exercicis d’interpretació i improvisació, expressió corporal i tècnica vocal. Es crean les dinàmiques del grup i es desenvolupa el treball en equip. Estudiem els animals (moviment, ritme, mirada, estat) per aplicar-los al joc teatral.

El segon trimestre està dedicat al fons poètic comú: la poesia, la música, la pintura, els colors a través del joc teatral.

En el tercer trimestre treballem sobre la construcció dels personatges, la dinàmica dels elements, els materials i les emocions.

El taller de teatre per a joves té com a objectiu la desinhibició, el desenvolupament de la creativitat, la imaginació, les habilitats comunicatives i el treball en equip.
El programa del taller es basa en la pedagogia de Jacques Lecoq adaptada per a joves, pero també inclou exercicis d’altres pedagogies teatrals.

Horaris

Grup A (11-13 anys) – els dissabtes 10.30 – 11.30 

Grup B (11-13 anys) – els dilluns 17.30 – 18.30 

Grup C (14-16 anys) – els dimecres 17:30 – 18:30

Preu

40€ (mensual)