fbpx

Classes de teatre per a adults

Classes de teatre per a adults

Classes de teatre per a adults

Matrícula oberta

Matricula’t en el taller de teatre per a adults. El taller de teatre per a adults té com a objectiu el desenvolupament de la creativitat, la imaginació, les habilitats interpretatives i comunicatives en públic i el treball en equip.

El taller inclou exercicis de:

-interpretació
-improvisació
-expressió corporal
-tècnica vocal

Es treballen els conceptes básics de la interpretació i la construcció de personatges. A través d’exercicis d’expressió corporal es treballa la consciència corporal, l’aliberament i l’expressió a través del moviment. Abordem també l’expressió oral, realitzant exercicis de treball amb el text, preparació vocal i dicció.

Durant el curs es faran diverses presentacions en públic.

El programa del taller es basa en la pedagogia de Jacques Lecoq, però també inclou exercicis d’altres pedagogies teatrals.

Durant el primer trimestre es realitza la introducció al joc teatral, es creen les dinàmiques del grup i es desenvolupa el treball en equip. Estudiem els animals (moviment, ritme, mirada,estat) per a aplicar-los al joc teatral.

El segon trimestre està dedicat al fons poètic comú: la poesia, la música, la pintura, els colors a través del joc teatral.

En el tercer trimestre treballem sobre la construcció dels personatges, la dinàmica dels elements, els materials i les emocions.

Horaris

Grup A – els dissabtes 17:00 – 18:30
Grup B – els dimecres 19:00 – 20:30

Preu

50€ (mensual)

Classes de teatre per a adults
Classes de teatre per a adults
Classes de teatre per a adults