fbpx

Beques d’estudis 2021-2022

Becas de estudios 2021-2022

Beques d'estudis 2021-2022

Actividades Teatracció en CoAgenda

Aprofita les beques que oferim amb una reducció del 45%

Aquest any, en resposta a les dificultats provocades per la pandèmia, l’escola dóna l’oportunitat a tots els interessats a inscriure’s i per això oferim beques per a la formació professional per al curs 2021/2022.

Amb la beca el preu del curs és de 2.000€. El preu habitual del curs és de 3.600€, amb la beca el preu del curs es redueix el 45% (1.600€). El preu de la matrícula són 80€.

Compleix els teus somnis de ser actriu/actor!

L'escola

TEATRACCIÓ Escola Internacional de Teatre és una escola de teatre físic i de creació teatral sobre la base de la pedagogia de Jacques Lecoq. L’objectiu de l’escola és formar actors/actrius desenvolupant les seves habilitats interpretatives i potenciant la creació. Una part important de la pedagogia es dedica a l’estudi de la màscara, especialment la màscara neutra. El treball amb la màscara afavoreix la primacia de la gestualitat corporal sobre l’expressió verbal, una major interacció amb el públic, un ús més complet de l’espai escènic i una prioritat d’acció física sobre la paraula.

El programa

El programa de la formació professional té una duració de dos anys i es divideix en dos cursos diferenciats. En el primer nivell es consolida la base del joc i la interpretació de qualitat. En el segon nivell s’aborden els diferents territoris dramàtics.

El programa està destinat a fomentar i desenvolupar la capacitat de la observació i la documentació com a eines per nodrir el procés de la creació. Es treballa la tècnica i la imaginació. Cada setmana es fan els tallers en grup que es presenten davant de l’equip dels professors i es realitza l’anàlisis de l’aprenentatge. Diverses vegades al any aquests tallers es presenten en públic. Durant els dos anys els alumnes realitzen un viajte per un ventall dels territoris dramátics.

Inscripció

Per a inscriure’t has d’enviar-nos la següent documentació a info@teatraccio.es:
*un Curriculum Vitae,
*una Carta de motivació,
*una Fotografia tipus carnet.