fbpx

Actuem a la Sala Fènix

"Enxarxats" Teatracció
"Enxarxats" Teatracció
Obra de teatro de prevención

Actuem a la Sala Fènix

El 9 d’octubre l’equip de la companyia Teatracció actua a la Sala Fènix en el marc del programa TeenFriday, un projecte dirigit als joves del Raval de 14-18 anys, que permet als joves participar gratuïtament en diversos activitats de la Sala. 

https://www.salafenix.com/teen-friday-2/

Teatracció presentarà l’obra teatre “Enxarxats”. És una obra de prevenció dels riscos relacionats amb les xarxes socials i les pantalles.

Durant l’actuació els nostres actors, Jordi Tienza i Anna Tereshchenko, crearan diverses imatges, però sobretot s’enfocaran en 3 històries que ens podrien passar a qualsevol de nosaltres. Farem un viatge per 3 diferents mons: el món de videojocs (el Forenight), el Whats app i els grups de Whats app i Instagram. Veurem que aventures passen amb els personatges i com troben les solucions.

Després de l’actuació els actors estimularan una reflexió i obriran el debat amb el públic jove.

Quals són les coses bones i les coses dolentes dels xarxes socials i l’ús de les pantalles? Com trobar un equilibri perquè la teva vida no es converteixi en una vida virtual i evitar els perills del món digital? Tot això i molt més en l’obra “Enxarxats”.

https://www.teatraccio.es/ca/obres-de-teatre-dintervencio-social/obres-de-teatre/enxarxats/