fbpx

3ª edició del cabaret Parapluie

Cabaret Parapluie Teatro físico Lecoq
Cabaret Lecoq

3ª edició del Cabaret Parapluie

Per l’arribada de la primavera, us presentem la tercera edició del cabaret Parapluie. Estem molt feliços d’acollir nous artistes per a una nit plena de pallassos, de música i com sempre de vermut.
No t’ho perds, és el 4 de maig a les 20h.

T’esperem a Teatre La Sala – Centre d’Activitats Culturals (Nou Barris).
Aquesta nit de dissabte estarà plena de sorpreses, incloent un espectacle teatral d’objectes.

El Col·lectiu Parapluie és un col·lectiu teatral que busca traçar ponts entre companyies i artistes que treballen amb les arts vives. Amb aquesta voluntat de reunió ofereix un sostre o, més ben dit, un paraigua en el qual es produeixen trobades artístiques i d’enriquiment creatiu. Una de les formes que prenen aquestes trobades són els Cabarets Parapluie. A més de generar aquests espais el Col·lectiu també dóna suport a la producció i promoció d’espectacles i organitza tallers.

La Companyia Parapluie va néixer el 2017 quan quatre actrius, de nacionalitats diverses, formades a l’Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq (París i Barcelona) van decidir generar un espai per treballar i crear en col·lectivitat.
La seva inquietud i desig artístic les va portar a constituir-se com a companyia. En ella van trobar un espai per expressar-se en llibertat, gaudir del plaer de la creació i poder compartir i cooperar per créixer.
A poc a poc van néixer diversos espectacles. Cada un obria una nova porta creativa que revelava un univers genuí. Tot i que els treballs abordaven diferents temes, tenien sempre el mateix principi: el llenguatge del moviment.

Cabaret Lecoq