fbpx

Necessitats tècniques

Necessitats tècniques

A continuació es detalla les necessitats tècniques que cal tenir en compte per realitzar de manera adequada les actuacions amb les diferents obres de teatre:

Duració de l'activitat

Que sí, vida!, No em ratllis!!!, Ja n’hi ha prou..!, Dona igual! (1 h. i 30 mts)

Enxarxats (1 h. i 15 mts)

Nombre d'assistents

Per eficàcia preventiva i evitar la dispersió, el nombre d’assistents per actuació està limitat entorn a un mínim de 30 i un màxim de 120 participants joves.

Temps de muntatge i preparació dels actors – 1 h

Temps de desmuntatge – 30 mts.

Espai de realització

L’actuació es pot fer en una sala de teatre, sala d’actes, o bé en una aula gran proporcionada per l’entitat organitzadora. Per qüestió d’acústica és aconsellable que l’aforament de la sala sigui inferior a 300 places. Una mala acústica impedeix fer l’activitat en bones condicions, per això cal evitar els gimnasos.

Espai escènic

L’escenari ha de tenir unes mesures mínimes de 4 mts. d’ample x 3 mts. de profunditat x 3 mts. d’alçada.

Il·luminació

Si l’espai disposa d’equip d’il·luminació propi serà necessària la presència d’un tècnic proporcionat per l’entitat organitzadora. Si no se’n disposa, Teatracció portarà un equip de 1.000W sense cost addicional. Cal fer us de la llum de sala per desenvolupar el debat posterior a la representació.

Equip de so

No és necessari l’ús d’un equip de so. Només fem servir un equip de so per l’obra Que sí, vida! i ja el portem nosaltres, però es pot connectar a l’equip de so que disposi el lloc de representació.

Coordinador/a del grup assistent

És necessària la presència d’una persona responsable designada per l’entitat organitzadora que coordini l’arribada i la sortida del grup que assisteixi a l’activitat.

Puntualitat

És imprescindible que el grup o grups de joves assistents arribin puntualment per poder començar l’activitat a l’hora prevista.