fbpx

Com treballem

Com treballem

El Teatre d鈥橧ntervenci贸 Social t茅 la finalitat de complementar i estimular els programes d鈥檌ntervenci贸 i les accions existents per la sensibilitzaci贸, la informaci贸 i la prevenci贸 d鈥檃ctituds i conductes de risc en front a diferents problem脿tiques psicosocials (VIH/sida i negociaci贸 afectiva – sexual, drogodepend猫ncies, viol猫ncia entre iguals, igualtat de g猫nere, us de pantalles i xarxes socials, viol猫ncia en la parella, immigraci贸…).

Les obres de teatre interactiu son activitats que es desenvolupen sobretot en l鈥櫭爉bit escolar, extra escolar i del lleure i s贸n ideals per a ser integrades en projectes de prevenci贸 comunitaris o accions espec铆fiques organitzades arreu de Catalunya.

La principal caracter铆stica en la forma de treballar es que s鈥檜tilitza l鈥檈strat猫gia de la informaci贸 i l鈥檈ducaci贸 d鈥檜na forma amena, divertida i diferent a l鈥檋abitual. Ja que a trav茅s de la innovadora activitat pedag貌gica com 茅s la intervenci贸 teatral es connecta amb els joves sobre temes que els concerneixen o son molt propers a la seva realitat.

Els continguts dels temes tractats s鈥檈laboren en un proc茅s d鈥檌nvestigaci贸 i documentaci贸, en col路laboraci贸 amb educadors i t猫cnics vinculats a entitats especialitzades en la problem脿tica concreta.