fbpx

Com treballem

Com treballem

El Teatre d’Intervenció Social té la finalitat de complementar i estimular els programes d’intervenció i les accions existents per la sensibilització, la informació i la prevenció d’actituds i conductes de risc en front a diferents problemàtiques psicosocials (VIH/sida i negociació afectiva – sexual, drogodependències, violència entre iguals, igualtat de gènere, us de pantalles i xarxes socials, violència en la parella, immigració…).

Les obres de teatre interactiu son activitats que es desenvolupen sobretot en l’àmbit escolar, extra escolar i del lleure i són ideals per a ser integrades en projectes de prevenció comunitaris o accions específiques organitzades arreu de Catalunya.

La principal característica en la forma de treballar es que s’utilitza l’estratègia de la informació i l’educació d’una forma amena, divertida i diferent a l’habitual. Ja que a través de la innovadora activitat pedagògica com és la intervenció teatral es connecta amb els joves sobre temes que els concerneixen o son molt propers a la seva realitat.

Els continguts dels temes tractats s’elaboren en un procés d’investigació i documentació, en col·laboració amb educadors i tècnics vinculats a entitats especialitzades en la problemàtica concreta.