fbpx

Nosaltres

Nosaltres

Qui som

Teatracció és una entitat de caràcter cultural i sense ànim de lucre, que està constituïda per professionals vinculats als àmbits del teatre, l’educació i la cultura.

Teatracció es dedica a:

  • La creació d’obres de teatre d’intervenció social.
  • La formació professional d’actors.
  • La organització d’activitats educatives.

Les actuacions de les obres de teatre es realitzen en els espais proporcionats per les entitats que les encarreguen, no es realitzen a la sala de Teatracció.

L’entitat està inscrita al registre d’associacions, i al registre d’entitats, serveis i establiments socials del departament de Serveis Socials, de la Generalitat de Catalunya. Teatracció també forma part de la Asosicació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET) i de la xarxa d’economia solidària (XES).

L’àmbit territorial d’influència de l’associació és l’estat espanyol i preferentment Catalunya; també es col·labora amb entitats d’altres països.

Teatracció Escuela de teatro

Que fem

Companyia "Teatracció"

Disposem d’una companyia professional de teatre. La companyia es dedica a la creació i representació d’obres de teatre d’intervenció social sobre temes importants per la promoció de la salut en els joves com son la violència, les drogues, el sida, les xarxes socials, la igualtat, la sexualitat, …

Escola Internacional de Teatre

L’escola principalment ofereix estudis professionals de teatre en base a la pedagogia de Jacques Lecoq, amb la fi de que els alumnes adquireixin una base sòlida per la interpretació i eines per la creació que els permeti desenvolupar posteriorment la seva trajectòria professional amb èxit.

També es realitzen cursos de formació teatral (interpretació, màscara, clown) i diversos tallers per nens, joves i adults (iniciació al teatre, teatre en anglès, expressió corporal, malabars, etc.).

Teatracció Escola de Teatre a Barcelona
Teatracció Escola de Teatre a Barcelona