fbpx

L’escola

L'escola

TEATRACCIÓ Escola Internacional de Teatre és una escola de teatre físic i de creació teatral sobre la base de la pedagogia de Jacques Lecoq. L’objectiu de l’escola és formar actors/actrius desenvolupant les seves habilitats interpretatives i potenciant la creació.

Una part important de la pedagogia es dedica a l’estudi de la màscara, especialment la màscara neutra. El treball amb la màscara afavoreix la primacia de la gestualitat corporal sobre l’expressió verbal, una major interacció amb el públic, un ús més complet de l’espai escènic i una prioritat d’acció física sobre la paraula.

L’Escola està dirigida per Angel BONORA deixeble de Jacques Lecoq. Angel Bonora ha estat professor en l’Institut del Teatre durant 7 anys i a l’Escola Internacional de Teatre – Estudis Berty TOVÍAS, a Barcelona, durant 28 anys.

L’Escola forma part de ACET, Associació Catalana d’Escoles de Teatre, que imparteixen Ensenyaments Professionals de Teatre.

Jacques Lecoq y Angel Bonora

Jacques Lecoq i Angel Bonora

Equip pedagògic

L’equip pedagògic de TEATRACCIÓ es compon de professors en actiu, formats en la pedagogia de Jacques Lecoq, amb una sòlida experiència en el camp de l’ensenyament i l’espectacle.

Inscripció

Per inscriure’t als estudis professionals has de presentar la carta de motivació, el currículum i la foto grandària carnet.

Per inscriure’t a un curs o taller només necessites emplenar el formulari.

L’inscripció es realitza a l’escola (carrer Conveni,51), és necessari sol·licitar una cita per que podem atendre’t correctament, o a través de l’e-mail: info@teatraccio.es

Per més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon (+34) 933537619   (+34) 654905201