fbpx

L’escola

L'escola

TEATRACCIÓ Escola Internacional de Teatre és una escola de teatre físic i de creació teatral sobre la base de la pedagogia de Jacques Lecoq. L’objectiu de l’escola és formar actors/actrius desenvolupant les seves habilitats interpretatives i potenciant la creació.

Una part important de la pedagogia es dedica a l’estudi de la màscara, especialment la màscara neutra. El treball amb la màscara afavoreix la primacia de la gestualitat corporal sobre l’expressió verbal, una major interacció amb el públic, un ús més complet de l’espai escènic i una prioritat d’acció física sobre la paraula.

Jacques Lecoq y Angel Bonora

Jacques Lecoq i Angel Bonora

Equip pedagògic

L’equip pedagògic es composa de professors formats en la pedagogia de Jacques Lecoq i professionals en altres disciplines artístiques.

Inscripció

Per inscriure’t als estudis professionals has de presentar la carta de motivació, el currículum i la foto grandària carnet.

Per inscriure’t a un curs o taller només necessites emplenar el formulari.

L’inscripció es realitza a l’escola (carrer Conveni,51), és necessari sol·licitar una cita per que podem atendre’t correctament, o a través de l’e-mail: info@teatraccio.es

Per més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon (+34) 933537619   (+34) 654905201